ACADEMICS

Parteneri / Carieră

Programul de Internship-uri A.S.C.B. – AICPS

Programul de Internship-uri A.S.C.B. – AICPS aduce studenții universităților tehnice cu profil de construcții mai aproape de antreprenorii din proiectare, oferindu-le încă din timpul studiilor ocazia de a își dezvolta experiența practică de lucru sub supravegherea profesioniștilor din domeniu.

Structural Engineering & Technology – SET, companie parteneră A.S.C.B. – AICPS,  proiectează pentru viitor, fiind determinată să aplice metode dovedite de coordonare și colaborare, utilizând totodată un management riguros al calității, al valorilor și al termenelor și costurilor. Astfel reușim să oferim servicii la cel mai înalt nivel prin rezolvarea eficientă a sarcinilor, analizarea profesionistă a problemelor și respectarea termenelor, oferind rezultate excepționale la prețuri competitive.

Echipa noastră este formată din ingineri tineri, dinamici, motivați și plini de inițiativă ce înțeleg nevoile clientului și le pot transpune în cele mai bune soluții. Reușim în mod curent să depășim așteptările clienților noștri prin înalta calitate la care ne desfășurăm activitatea, asigurându-ne totodată că stabilim și menținem relații durabile, de lungă durată cu beneficiarii noștri.

Esti student?

Dorești să acumulezi experiență practică de lucru alături de profesioniști? Te poti inscrie  AICI

Cum funcționează

Tot ce trebuie să faci este să consulți lista de posturi disponibile, te decizi unde ai vrea să-ți faci internship-ul și apoi completezi formularul de înscriere. Ai grijă să te înscrii din timp! Dacă se ocupă posturile de la firma preferată, vei fi distribuit către un alt post disponibil.

http://internship.aicps.ro/

Condiții și beneficii
  • EȘTI ANUL III? INTERNSHIP = PRACTICĂ OBLIGATORIE
  • 4 SĂPTĂMÂNI – 10 IULIE-6 AUGUST
  • EXPERIENȚĂ ÎNTR-UN BIROU DE PROIECTARE
  • BURSĂ DE STUDIU ACORDATĂ LA FINAL
Te asteptăm!

 

Anunț angajare SET 

STRUCTURAL ENGINEERING AND TECHNOLOGY , firma de proiectare cu un colectiv tânăr, angajează un inginer sau student an terminal (master), pentru cei interesati așteptam CV-urile voastre la adresa de email: [email protected]. Te așteptăm în echipa noastră!