ACADEMICS

Proiect port Giurgiu faza 1- „PORTUL VERDE ŞI DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ”

HIGH PERFORMANCE GREEN PORT – „PORTUL VERDE ŞI DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ” –ETAPA A DOUA-CONSTRUCTIA, în valoare de 15,5 milioane de euro, este unul din cele 14 proiecte de infrastructură depuse de România pentru contractarea de fonduri europene în cadrul Programului „Connecting Europe Facility” (CEF).
Proiectul vizează refacerea şi modernizarea cheului de descărcare, investiţii în utilaje cu performanţe ridicate, extinderea căii ferate pentru realizarea unei infrastructuri trimodale de transport, reabilitarea infrastructurii rutiere din interiorul zonei portuare, dragarea canalului navigabil, modernizarea sistemelor de tehnologie a informaţiei existente şi integrarea în cadrul Sistemului de Informaţii Fluviale.

Echipa SET s-a implicat in acest proiect prin experienta acestei in lucrari hidrotehnice, realizand proiectul batardoului necesar punerii in uscat a zonei de lucru , bazinului de acostare si a protectiei de mal.

STADIUL ACTUAL A LUCRARILOR :

Batardoul de larg este realizat pentru punerea in uscat a zonei de lucru necesare realizatii infrastructurii bazinului de acostare, halei, platformei si a drumului de acces. Batardoul de larg va fi utilizat pe o durata de timp de circa 6-8 luni. Dupa finalizarea lucrarilor de infrastructura si receptia acestora acesta va fi eliminat prin excavarea umpluturilor si extragerea palplanselor din teren.

Aptitudini

Postat pe

martie 29, 2017