Bazin apa nova de retenție a apei pluviale

Proiecte în desfășurare

Pentru soluționarea problemei referitoare la preluarea apei pluviale din zona București-Măgurele, străzile Perinița, Intrarea Batasani, Intrarea Tălmăci, strada Piatra Olt, Gura Padinii, drum Santana, strada Vârtejului, Glavicioc, drum Branistea, drum Penteleu, strada Grindu, drum Slatina, strada Valea Timisului, Sufaru Gheorghe, Carelor, Herculane, Pecinisca, Toplet. drum Santimbru, strada Curtea de Argeș, strada Pitești, strada Teiuș, se impune realizarea unui bazin de retenție cu volumul util Vu=4000 mc. Volumul bazinului de retenție a fost calculat astfel încât să înmagazineze apa pe timpul ploii iar evacuarea să se realizeze pe timp uscat. Debitul impus pentru evacuarea apelor din bazinul de retenție este de maxim 50 l/s.
Bazinul se prezinta ca o cuva de beton armat inchisa la partea superioara de un planseu din beton armat cu grinzi de 50×80 si 50x90cm si placa de 45cm calculat sa sustina o perna de balast de 1m grosime. Peretii de beton armat au grosimea de 40cm, iar radierul are grosimea de 70cm. Bazinul este impartit in doua camere egale cu volumul de 2000mc.

PROIECT PORT GIURGIU- „PORTUL VERDE ŞI DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ”

Proiecte în desfășurare

HIGH PERFORMANCE GREEN PORT – „PORTUL VERDE ŞI DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ” –ETAPA A DOUA-CONSTRUCȚIA, în valoare de 15,5 milioane de euro, este unul din cele 14 proiecte de infrastructură depuse de România pentru contractarea de fonduri europene în cadrul Programului „Connecting Europe Facility” (CEF).

Proiect de reamenajare terase circulare ale etajelor superioare din cadrul unor structuri existente

Proiecte finalizate

Dintre proiectele echipei SET din 2016 vă prezentăm o fază intermediară de execuție din cadrul colaborării cu Fabrica de Arhitectură, prin care s-a reușit cu succes reamenajarea teraselor circulare ale etajelor superioare din cadrul unor structuri existente.